10000000 Box Art

10000000

PC Android iOS Mac Linux

7/10 din 1 vot

Gen: Puzzle

Data lansare: 25 Jul 2012

Descriere

10000000 combină meciul 3 cu jocul împreună cu progresia caracterelor și o pauză de Bejeweled. Jucătorul joacă rolul unui erou nefericit, blocat într-o temniță vastă, și singura modalitate de a scăpa este obținerea unui scor arbitrar de zece milioane de puncte în cursul unei runde. În timp ce jucătorul joacă meciul trei cu plăcile glisante pentru a obține resurse și a ataca partea inferioară a ecranului, un avatar al jucătorului progresează de la stânga la dreapta printr-o reprezentare 2D a unei temnite în partea de sus a ecranului - jucătorul trebuie să aleagă ce tip de plăci să se conecteze în ecranul inferior pentru a depăși obstacolul cu care se confruntă avatarul din partea superioară a ecranului. Ecranul este alcătuit din trei secțiuni. În partea superioară se află materialele colectate de jucători (experiență, lemn, piatră și aur), numărul de scuturi și articolele deținute. Doar sub aceasta este temnita, unde jucătorul se rotește spre dreapta și este oprit de creaturi, chestii și uși răi. Gameplay-ul de bază are loc prin ușa finală, aceasta constă într-un joc de tip match-3, similar cu cel al lui Bejeweled. În loc să potrivească plăcile similare cât mai repede posibil, obiectivul este acela de a se potrivi cu pictogramele corespunzătoare o acțiune specială, la momentul potrivit, de a arunca o armă la un inamic, folosiți o cheie pentru a debloca un piept și o ușă, a aduna piatră și lemn sau a crește numărătoarea scutului. Este imposibil să finalizați temnita pe primul rang; cu toate acestea, deoarece jucătorii câștigă resurse, ei pot să le schimbe pentru arme mai puternice, armuri și alte beneficii. Există un sistem de rang care oferă misiunilor specifice jucătorului pentru a fi completate pentru a avansa la un nou grad. Multiplicatorii bonusului cresc cu fiecare rang, făcând mai ușor să rămâi mai în viață, să aduni mai multe resurse și să înscrieți mai multe puncte. Odată ce jucătorul atinge zece milioane de puncte într-o singură fugă, ușa se va deschide pentru a scăpa de temniță. Jucătorul are apoi posibilitatea de a continua să joace.

Există mai multe plăci diferite pe care playerul trebuie să le potrivească pentru a-și iniția capacitatea dată. Acestea vor fi necesare pentru a fi potrivite în perechi de trei sau mai multe pentru a se șterge de la bord și pentru a obține beneficiul lor.

Sword: Swing arma de bază la inamic. (4 sau mai multe plăci de acordare a bonusului de daune) Stave: Trage arma magică la inamic. (4 titluri de potrivire acordă un efect magic și bonus de daune) Chei: Deblocați un piept sau o ușă întâlnite. (4 + placi de potrivire deblochează două încuietori în loc de unul) Chest: Șansa de a câștiga un element. (4 + plăci de potrivire "dublă șansă") Piatră / lemn: Obțineți o cantitate mică de material corespunzător. (4+ plăcuțe potrivite câștigă un randament mai mare)

Jucătorul va trebui să colecteze o varietate de materiale pentru a-și petrece cheltuielile pentru actualizarea statisticilor. Modul în care jucătorul colectează aceste materiale este diferit pentru fiecare tip.

Experiență: Câștigat din uciderea unui inamic. Lemn: Câștigat din potrivirea a 3+ dale de lemn. chestii dezamăgite și uciderea unui dușman. Spiritele: contorul de apărare al jucătorului. Dușmanii nu afectează cronometrul de repetare a jucătorilor, în cazul în care scutul defectează numărul de pagube. Inamicii mai puternici distrug mai multe scuturi. Jocul va începe cu jucătorul prins în interiorul unei mici temnite, care are mai multe uși închise sigilat, precum și ușa principală pentru a intra în temniță. Fiecare ușă poate fi deblocată prin cheltuirea suficientelor materiale pentru a le repara, iar jucătorul va putea achiziționa beneficiile din interior. Trainer: Achiziționați beneficii speciale pentru a ajuta jucătorul în călătoria sa. (Achizitionat cu experienta) Blacksmith: Upgrade tipul de arma, daune, si sansa de greva critica. (Achizitionat cu aur) Shieldmaker: Tipul scutului de upgrade, numarul si maximul. (Cumpărat cu aur) Armorer: upgrade tipul de armură, reducerea daunelor și întârzierea atacului inamic. (Achizitionat cu aur) Staffmaker: Upgrade tipul tipului, daune magice si sansa de efect special. (Achizitionat cu aur) Alchimistul: Alegeti potiunile ca atat buff & amp; de-buff jucatorul. (Nu este necesară cumpărarea, activată, deblocată)

Când playerul deblochează Alchimistul, ei pot activa mai multe combinații de buff-uri și de-buff-uri pentru a vă ajuta în crawl-ul dungeonului

Piatra 50% din Tonic PotionEffectPeasant și Wood0% Experiență câștigatăGamble's Brew + 25% Șansă la critică sau Special Strike-25% Damage

Jocuri din seria 10000000

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru 10000000