Avernum 3: Ruined World Box Art

Avernum 3: Ruined World

PC

Gen: RPG

Data lansare: 31 Jan 2018

Descriere

Al doilea proces de revigorare a anului 1996 în Exile III: Ruined World (după 2002, Avernum 3). Avernum 3: Ruined World duce jucătorul într-o lume fantastică care se află în pragul unui dezastru. Jucătorul controlează un grup de daredevils care reușesc să scape de închisoarea subterană după o lungă luptă împotriva forțelor imperiului rău. După ce au ajuns la suprafață, personajele descoperă că lumea lor a fost invadată de monștri. În curând se dovedește că trebuie să coopereze cu dușmanul lor, Imperiul, pentru a pune capăt amenințării monștrilor. Mecanică, Avernum 3 este un RPG de vârstă școlară cu un sistem de luptă în mișcare. Jucătorul creează o echipă de patru personaje și-și dezvoltă abilitățile pentru a-și plăcea alături de progresie. Zeci de orașe și temnițe așteaptă să viziteze jucătorul - soarta lor depinde atât de acțiunile jucătorului, cât și de atacurile monștrilor. Avernum 3: Ruined World oferă un stil grafic minimalist modelat după RPG-urile izometrice din secolul trecut.

Poveste

Jocul se află într-o lume fantastică condusă de imperiul nemilos. Fiecare expresie a neascultării rezultă aici în a fi întemnițate în subteranul Avernum - un loc întunecat plin de monștri și sfâșiat de războaie interne. În prima tranșă a francizei, un grup de personaje prinse în Avernum reușește să asasineze împăratul despotic Hawthorne. Cea de-a doua parte a seriei pune personajele în fața consecințelor acelui act, întruchipată de o armată uriașă a Imperiului trimisă la Avernum pentru a neutraliza pe cei care nu s-ar conforma. În cele din urmă, locuitorii din Avernum reușesc să învingă forțele Imperiului în subteran, urmată de găsirea unui drum spre suprafață. Această a treia tranșă prezintă o poveste despre o evadare din închisoarea subterană. Locuitorii din Avernum nu au văzut lumea exterioară de ani de zile, așa că ei trimite cu prudență câțiva cercetași cu misiunea de a descoperi ce așteaptă la suprafață. Din păcate, echipa dispare și cel de-al doilea grup de voluntari este trimis - acesta este controlat de jucator. După ce a ajuns în lumea exterioară, grupul întâlnește un loc frumos, dar și rupt de activitatea monștrilor, precum și plagile care distrug Imperiul chiar mai mult în fiecare zi. De data aceasta, după ani de luptă, cei care au ieșit din Avernum trebuie să lucreze împreună cu reprezentanții imperiului rău pentru a pune capăt amenințării. Scopul jucătorului este să aducă ambele părți împreună și, în cele din urmă, să se ocupe de amenințarea reprezentată de monștri. Mai multe curse pot fi întâlnite în lumea jocurilor. Oamenii sunt rasa dominantă, dar pe calea lor (sau chiar în cadrul echipei), jucătorul întâlnește reprezentanți ai Nephilim-ului ca o pisică, o rasă de reptile cunoscută sub numele de Slithzerikai sau Vahnatai - care seamănă cu un tip mai străvechi de arhetip. Familiarizarea cu cele două tranșe anterioare ale francizei nu este necesară pentru a avea o experiență satisfăcătoare, dar cunoașterea parcelei complexe și numeroase personaje din tranșele anterioare vor îmbogăți sigur jocul.

Mecanici

Mecanică, Avernum 3: Ruined World pentru PC / Windows este un RPG de vârstă școlară jucat dintr-o vedere izometrică și cu un sistem de luptă pe bază de ture. Jucătorul creează o echipă formată din patru personaje și își dezvoltă abilitățile pentru a-și satisface nevoile, folosind punctele de experiență dobândite în timpul aventurii. Jocul oferă peste 60 de vrăji, specialități de luptă și trăsături de caracter. Sute de artefacte și obiecte găsite de-a lungul drumului vor afecta, de asemenea, capacitățile personajelor controlate de jucători. Jocul conține peste 150 de orașe și temnițe care pot fi îmbunătățite sau distruse în funcție de acțiunile jucătorului și de atacurile monștrilor. O mulțime de libertate este acordată jucătorului în ceea ce privește modelarea personajelor, deoarece acestea pot deveni atât eroi adevărați care salvează lumea cât și comercianții obișnuiți; un mercenar care completează misiuni aleatorii poate constitui o altă alternativă aici. În afară de povestea principală, Avernum 3: Ruined World oferă peste o sută de excursii extinse.

Extra

Serie Avernum
PEGI 7
Producator Spiderweb
Distribuitor Spiderweb Software
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme RPG Fantasy 2D Isometric view classic RPG

Jocuri din seriea Avernum

Trailer

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Avernum 3: Ruined World