God of War Box Art

God of War

PS4

8.5/10 din 26 voturi

Gen: Acțiune

Data lansare: 20 Apr 2018

Descriere

God of War reprezinta o nouă intrare în faimoasa serie hack-and-slash a celor de la Sony Computer Entertainment prin intermediul dezvoltatorului Santa Monica Studio, o serie de acțiune ce este considerată de mulți jucători una dintre cele mai importante, urmând ca de această dată jocul să fie disponibil pentru actuala generație de console PlayStation 4. În titlurile anterioare am urmărit povestea războinicului Spartan pe nume Kratos, gameplay-ul concentrându-se pe o acțiune sângeroasă și spectaculoasă, mulțumită unui sistem de luptă foarte bine dezvoltat. Noul titlu God of War reprezintă o repornire a seriei, reprezentând și primul titlu creat pentru PlayStation 4, rezultând astfel într-o nouă poveste, dar și prin implementarea unui sistem grafic și audio îmbunătățit.

Poveste

Principalul protagonist al lui God of War este din nou Kratos. După aventurile grecești pline de furie și nebunie și care sa încheiat cu distrugerea Olimpului și moartea multor zei și eroi greci, protagonistul scapă dincolo de nord, unde caută pace și odihnă. Acolo creează o nouă familie și din nou învață greutățile tatălui care îl forțează să abandoneze vechiul mod de viață. Din păcate, din cauza diferitelor evenimente, el trebuie să se întoarcă pe vechea cale, care de data aceasta va fi umplută cu corpuri de creaturi și zei ai legendelor nordice.

Mecanici

God of War pentru PlayStation 4 introduce noi elemente de joc ale seriei și le schimbă pe cele deja prezente. Camera este schimbată și acum, la fel ca în alte jocuri moderne de acțiune-aventură, arată acțiunea din spatele Kratos. Narațiunea și tonul povestirii se schimbă.

Trailer

Asemanatoare

Days of War


Days of War Box Art

PC PS4 Xbox One 8/10

Gen: Acțiune

Producator: Driven Arts

Data lansare: 26 Jan 2017

Dead Sea


Dead Sea Box Art

PC

Gen: Acțiune

Producator: Phoenix Games Studio

Data lansare: 25 Mar 2015

Uncharted: The Lost Legacy


Uncharted: The Lost Legacy Box Art

PS4 8.5/10

Gen: Acțiune

Producator: Naughty Dog

Data lansare: 22 Aug 2017

Master X Master


Master X Master Box Art

PC 7/10

Gen: Acțiune

Producator: NCsoft

Data lansare: 21 Jun 2017

Mordhau


Mordhau Box Art

PC

Gen: Acțiune

Producator: Team Mordhau

Data lansare: 31 Mar 2019

Filthy Lucre


Filthy Lucre Box Art

PC PS4 7/10

Gen: Acțiune

Producator: Fabrik Games

Data lansare: 12 Dec 2016

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru God of War