Hyakki Castle Box Art

Hyakki Castle

PC

6/10 din 1 vot

Gen: RPG

Data lansare: 15 Nov 2017

Descriere

Hyakki Castle este un joc de rol dezvoltat de studioul japonez Asakusa. Dezvoltatorii au fost inspirați de bogatul folclor și de istoria țării lor. Jocul are loc în timpul perioadei Edo și se învârte în jurul unui vrăjitor trimis într-o fortăreață care servește drept închisoare pentru dușmanii shogunatului. Cumva a reușit să se elibereze și să preia controlul asupra întregii clădiri. Jucătorul controlează un grup de luptători trimiși pentru a opri magicianul. Jocul se bazează pe crawlerele vechi de școală dungeon de la sfârșitul anilor optzeci și începutul anilor nouăzeci. Dispune de o vizualizare în perspectivă de prima persoană, de mișcare bazată pe sistemul de mișcare, de posibilitatea de a se întoarce cu doar 90 de grade și de un sistem de luptă în timp real. Posibilitatea de a împărți echipa în două grupuri este un plus interesant. În acest caz, fiecare grup poate fi controlat separat. Acest lucru este util atat in timpul luptei cat si in rezolvarea ghicitorilor.

Poveste

Jocul are loc în timpul perioadei Edo din Japonia. Trăsăturile istorice sunt îmbogățite cu parcele de fantezie bazate pe mituri și credințe locale. Titularul jocului este o fortăreață situată pe o insulă secretă. Este folosit ca închisoare pentru cei mai periculoși dușmani ai shogunatului. Printre acești prizonieri există un vrăjitor numit Doman Kigata. Cumva reușește să preia controlul asupra insulei. El trimite capetele mutilate ale trei gardieni ai castelului la Edo, punctul central al puterii shogunului. Un astfel de act nu poate fi lăsat fără răspuns. Un grup de patru războinici primește o sarcină pentru a ucide Kigata.

Mecanici

Versiunea PC / Windows a Hyakki Castle este un joc de rol roșu de dungeon inspirat de titlurile din anii optzeci și nouăzeci ai secolului al XX-lea. Jucătorul controlează o echipă de războinici cu patru persoane. Acțiunea este prezentată într-o perspectivă de primă persoană, mișcarea este bazată pe salt și rotația este limitată la nouăzeci de grade. Jocul are multe mecanici care sunt clasice pentru gen și sunt prezentate în formula modernă - cu grafică tridimensională și interfață confortabilă. Printre potențialii membri ai echipei se numără războinici umane, inclusiv războinici de samurai și ninja, și creaturi fantastice din folclorul japonez. Printre acestea din urmă se numără, de exemplu, Oni, Tengu și Nekomata. Bătălia are loc în timp real, iar fiecare tip de caracter prezintă abilități deosebite deosebite care pot fi dezvoltate prin utilizarea punctelor de experiență. Setarea nu este singurul lucru care face ca Hyakki Castle să fie unic printre alte crawlere pentru dungeon. Jocul permite jucătorului să împartă echipa în două grupuri. Jucătorul poate decide dacă ambele echipe vor avea doi membri sau una dintre echipe va fi formată dintr-un singur membru. Când împărțirea se face, ecranul este împărțit în două părți, permițând jucătorului să controleze ambele grupuri. Acest lucru poate fi folosit pentru a obține avantaje în luptă sau pentru rezolvarea diferitelor ghicitori.

Extra

PEGI 7
Producator Asakusa
Distribuitor Asakusa
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme RPG FPP classic RPG Dungeon Crawler Japan Japanese mythology

Trailer

Asemanatoare

Harvest Moon: Light of Hope


Harvest Moon: Light of Hope Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: Natsume

Data lansare: 14 Nov 2017

The Sentient


The Sentient Box Art

PC

Gen: RPG

Producator: Uncaged Studios

Data lansare: 29 Feb 2016

Hyakki Castle


Hyakki Castle Box Art

PC 6/10

Gen: RPG

Producator: Asakusa

Data lansare: 15 Nov 2017

Fallout 4 VR


Fallout 4 VR Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: Bethesda Softworks

Data lansare: 12 Dec 2017

Titan Siege


Titan Siege Box Art

PC

Gen: RPG

Producator: Gamesco

Data lansare: 30 Mar 2018

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Hyakki Castle