Nine Parchments Box Art

Nine Parchments

PC PS4 Xbox One Nintendo Switch

7/10 din 2 voturi

Gen: RPG

Data lansare: 31 Dec 2017

Descriere

Nine Parchments este un joc de acțiune cooperativ dezvoltat de creatorii seriei Trine. Jocul are loc într-o țară fantezie de fabulă și povestește despre tinerii adepți ai magiei. În loc să petreacă ani de zile la studierea la Academia Astrală, ei decid să se angajeze într-o călătorie pentru a găsi cele nouă pergamente care, conform legendelor, le acordă proprietarilor o putere incredibilă. Întregul joc este plin de umor negru. Eroii noștri învață treptat vrăji mai puternice, dar, deoarece nu le pasă prea mult de siguranță, acțiunile lor au deseori rezultate devastatoare pentru părțile terțe. Nine Parchments funcționează ca un joc de tip shooter în ceea ce privește mecanica. Acțiunea este prezentată din punct de vedere izometric, iar jocul se concentrează pe eliminarea vrăjmașilor noștri cu vrăji. Sistemul magic complex al jocului se bazează pe cinci elemente: foc, gheață, electricitate, viață și moarte și ne permite să creăm tot felul de vrăji. Nine Parchments a fost creat ca un joc de co-op pentru patru jucători.

Poveste

Nine Parchments pentru PC / Windows se desfasoara intr-un teren fantastic magic care aduce in minte setarea jocurilor Trine. Jocul spune povestea unui grup de eroi care vrea să devină magi puternici. Cu toate acestea, toți sunt cu adevărat leneși și nu vor să petreacă ani în studierea magiei la Academia Astrală. După doi ani ca studenți, se retrag din școală și se hotărăsc să meargă într-o călătorie pentru a găsi cele nouă pergamente titulare. Conform legendelor, ei acordă puteri mari celor care le dețin. Jocul este plin de simturi umoristice. Pe măsură ce jucăm, eroii noștri învață regulat vrăji puternice și periculoase. Eroii noștri nu le pasă atât de mult de siguranță, astfel încât acțiunile lor tind să aibă consecințe teribile pentru terți.

Mecanici

În ciuda setării fanteziei, Nine Parchments pentru PC / Windows este mai mult un joc de shooter când vine vorba de mecanică. Observăm jocul din punct de vedere izometric. Gameplay-ul se concentrează pe eliminarea hoardelor de dușmani cu vrăji. Jocul are un sistem complex de magie bazat pe cinci elemente: foc, gheață, electricitate, viață și moarte. Aceasta ne permite să combinăm vrăji simple pentru a crea cele mai puternice. Sistemul a fost conceput pentru a recompensa jucătorii pentru creativitatea lor. Nine Parchments a fost creat ca un joc de cooperare pentru până la patru jucători în care mecanica magiei favorizează cooperarea dintre jucători. Sistemul de progresie a caracterelor și statisticile și abilitățile generate de procese de monștri diversifică jocul.

Extra

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Nine Parchments