Secret of Mana Box Art

Secret of Mana

PC PS4 PS Vita

Gen: RPG

Data lansare: 15 Feb 2018

Descriere

Secret of Mana este un remake al jRPG-ului de acțiune clasic din 1993. Jocul a fost dezvoltat de Square Enix. Titlul original a fost lansat în Japonia sub titlul Seiken Densetsu 2. Jocul are loc într-o lume fantastică pe care trebuie să o salveze jucătorul din Imperiul puternic. În timpul jocului, jucătorul explorează lumea, vorbind cu personaje care nu pot fi jucate, terminând misiuni și combătând dușmanii, folosind un sistem de luptă bazat pe acțiune. Există trei personaje în partid, fiecare cu diferite abilități speciale. Jucătorul controlează numai unul dintre ei, în timp ce ceilalți doi sunt controlați de inteligența artificială. Este posibil să comutați liber între caractere. Comparativ cu jocul original, remake-ul oferă o nouă grafică tridimensională și o coloană sonoră îmbunătățită. Dezvoltatorii au numit toate dialogurile și au îmbunătățit unele mecanisme de joc.

Poveste

Jocul are loc intr-un taram fantastic magic si spune povestea unui tanar pe nume Randi. Într-o zi, când se află într-o pădure din apropierea satului, o voce misterioasă îl atrage la o poiență unde găsește o sabie magică. Aceasta începe un lanț de evenimente care îl obligă pe băiat să oprească imperiul răului de a reactiva o fortăreață a cerului care aproape că a distrus lumea. Randy este însoțită de o fată numită Primm și un gnom numit Popoi. Cei trei vor încerca să salveze opt spirite elementale, deoarece numai ajutorul lor poate restabili puterea magică a lui Mana în lume și poate învinge Imperiul.

Mecanici

Secret of Mana pentru PC / Windows este un RPG clasic japonez de acțiune. Evenimentele sunt prezentate folosind o perspectivă de sus în jos, iar jocul se concentrează pe explorarea lumii, completarea questurilor, dezvoltarea protagoniștilor și combaterea dușmanilor prin utilizarea unui sistem simplu de luptă bazat pe acțiune. Jucătorul controlează numai un singur membru al partidului, în timp ce ceilalți doi sunt controlați de inteligența artificială. Cu toate acestea, este posibil să comutați liber între caractere. Fiecare dintre ele are specializări unice. Randi este cel mai eficient în lupta strânsă și este cel mai rapid student atunci când vine vorba de utilizarea diferitelor tipuri de arme. Cu toate acestea, el nu poate folosi magia. Primul poate vrăji vindecări, iar Popoi are vrăjile de luptă.

Trailer

Asemanatoare

Miitopia


Miitopia Box Art

3DS

Gen: RPG

Producator: Good Feel

Data lansare: 08 Dec 2016

Blue Reflection


Blue Reflection Box Art

PC PS4 PS Vita 6/10

Gen: RPG

Producator: Gust

Data lansare: 26 Sep 2017

Pyre


Pyre Box Art

PC PS4 7.5/10

Gen: RPG

Producator: Supergiant Games

Data lansare: 25 Jul 2017

For the King


For the King Box Art

PC PS4 Xbox One Mac Linux 7.5/10

Gen: RPG

Producator: IronOak Games

Data lansare: 28 Feb 2017

Immortal Planet


Immortal Planet Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: Tomasz Wac³awek

Data lansare: 28 Jul 2017

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Secret of Mana