Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster Box Art

Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster

PC PS4

7/10 din 1 vot

Gen: RPG

Data lansare: 28 Nov 2017

Descriere

Star Ocean: The Last Hope - 4K & Full HD Remaster este o versiune remasterizată a unui jRPG lansat în 2009. În comparație cu versiunea originală, jocul descris aici oferă imagini vizuale îmbunătățite, în principal datorită rezoluției mult mai ridicate. Versiunea PC Windows introduce mouse-ul și suportul tastaturii și oferă funcționalitatea screenshot-ului, care șterge elementele de interfață din imagini. Versiunea PlayStation 4 a jocului oferă imagini grafice HD, în timp ce proprietarii de PlayStation 4 Pro se pot bucura de rezoluția de 4K.

Poveste

The Last Hope este cea de-a patra tranșă din seria Star Ocean. În ceea ce privește povestea, jocul descris aici este o prequel pentru prima tranșă și este stabilit pe Pământ în anul 2096 - 31 de ani după cel de-al treilea război mondial. Conflictul global a distrus cea mai mare parte a planetei și a condus omenirea la marginea anihilării, forțând pe cei rămași în viață să trăiască în orașele subterane. Povestea jocului este stabilită după crearea propulsiei, permițând oamenilor să călătorească prin spațiu mai repede decât viteza luminii. Jucătorii ajung să urmărească aventurile unui echipaj al unei astfel de nave, care este expediat cu misiunea de a găsi o nouă planetă locuibilă.

Mecanici

Versiunea de PC / Windows a lui Star Ocean: The Last Hope - 4K & Full HD Remaster este un RPG de acțiune, care se învârte în jurul îndeplinirii misiunilor și (cel mai important) implicarea în numeroase bătălii. Similar cu tranșele anterioare, jocul descris aici prezintă un sistem puternic de luptă arcadă. În timpul unei bătălii, jucătorul ajunge să controleze un partid de patru, iar cheia succesului constă în coordonarea corectă a atacurilor personajelor. De asemenea, este importantă gestionarea membrilor echipajului între misiune. Prin interacțiunile cu echipajul, protagonistul principal ajunge să stabilească noi relații, care afectează în mod semnificativ povestea mai târziu. În plus, jucătorii pot decide care caractere trebuie să împartă o cabină care afectează modul în care parcela se va dezvolta. Versiunea PC / Windows Star Ocean: The Last Hope - 4K & Full HD Remaster are sistemul de crafting care permite jucătorilor să creeze arme, armuri și gadget-uri utile. Un alt element nou introdus de ediția remasterizată a jocului este abilitatea de a organiza întâlniri, pe care personajele discută despre desenele elementelor. Rezultatul depinde de abilitățile expuse de participanții la întâlnire.

Trailer

Asemanatoare

Revelation Online


Revelation Online Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: NetEase

Data lansare: 06 Mar 2017

Wolcen: Lords of Mayhem


Wolcen: Lords of Mayhem Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: SolarFall Games

Data lansare: 24 Mar 2016

RIFT: Starfall Prophecy


RIFT: Starfall Prophecy Box Art

PC 8/10

Gen: RPG

Producator: Trion Worlds

Data lansare: 16 Nov 2016

Tempest


Tempest Box Art

PC Mac 7.7/10

Gen: RPG

Producator: Lion's Shade

Data lansare: 22 Aug 2016

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster