The Banner Saga 3 Box Art

The Banner Saga 3

PC

Gen: RPG

Data lansare: 24 Jul 2018

Descriere

The Banner Saga 3 este al treilea joc al seriei de jocuri de strategie cu elemente RPG, dezvoltat de Stoic și inspirat de cultura și credințele Viking. Terenul continuă povestea din jocurile anterioare ale seriei. Încă o dată, conducem o caravană de războinici curajoși care, în fața sfârșitului iminent al lumii, trebuie să învingă răul o dată pentru totdeauna. Când vine vorba de mecanica gameplay-ului, nu s-au schimbat multe lucruri. Jocul este încă o strategie bazată pe turn cu elemente RPG. Ne vom întâlni cu multe NPC-uri, unele dintre ele ne vor alătura, iar altele ne vor da diferite quest-uri. În luptă, conducem un grup de eroi care au abilități și echipamente diferite. Putem crea o tabără pentru a ne ridica pe războinicii noștri și pentru a le echipa cu elemente mai bune între bătălii. Banner Saga 3 are un pic mai întunecat, desenat manual, 2D, care aduce în minte filmele animate Disney.

Poveste

The Banner Saga 3 pentru PC / Windows continuă povestea celor două jocuri anterioare. Încă o dată, conducem o caravană de războinici curajoși care călătoresc prin lume direct din mitologia scandinavă, plină de creaturi fantastice și magie. De data aceasta însă, sfârșitul lumii este și mai aproape și suntem forțați să ne confruntăm cu întunericul iminent și să eliminăm răul o dată pentru totdeauna. Ca de obicei, deciziile pe care le luăm au un impact mare asupra povestirii și se termină. Depinde de noi să decidem cine va supraviețui, cine va muri sau cum ne va percepe poporul.

Mecanici

În ceea ce privește mecanica, jocurile Banner Saga sunt o combinație inteligentă a unei strategii turn-based și a unui RPG. Pe măsură ce explorăm lumea jocului, vom întâlni multe NPC-uri. Unii dintre ei se vor alătura (dacă le permitem), unii ne vor da quest-uri. În luptă, conducem o petrecere de eroi care au abilități și echipamente diferite. Între lupte, putem tabără pentru a ne ridica nivelul personajelor și a le oferi echipamente mai bune.

Jocuri din seriea The Banner Saga

Trailer

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru The Banner Saga 3