Titan Siege Box Art

Titan Siege

PC

Gen: RPG

Data lansare: 30 Mar 2018

Descriere

Un joc fantezist MMORPG gratuit ce poate fi jucat cu micro-tranzacții. Setarea fantastică a Titan Siege combină elementele luate din mitologiile norvegiene, grecești și egiptene. Jucătorii își asumă rolurile eroilor, care apără omenirea de fracțiunile Titan care se războiesc unul împotriva celuilalt. Călătoria începe cu crearea de personaje - un jucător poate alege sexul, aspectul și statisticile de luptă ale protagonistului său. Modul de joc se bazează pe explorarea lumii deschise, finalizarea quest-urilor atribuite de NPC-uri, combaterea dușmanilor întâlniți (inclusiv șefii imensi) și îmbunătățirea abilităților protagoniste - toate acestea într-un mod tipic pentru genul MMORPG. În timpul jocului, jucătorii achiziționează, de asemenea, elemente noi, scroluri fermecate și bucăți de armură, care ajută personajele lor în luptă. Călătorind prin locații vaste poate fi accelerat prin obținerea unui steed. Atât animalele de casă, cât și jucătorii prietenoși ne pot ajuta în lupte. Pe de altă parte, însă, unii jucători ne pot provoca un duel - câștigătorul primește echipamentul eroului căzut.

Poveste

Povestea din Titan Siege se află într-o lume fantastică, în care elementele mitologiilor norvegiene, grecești și egiptene se amestecă pentru a crea un cadru unic. Tărâmul a devenit un câmp de luptă, pe care două fracțiuni de Titani se luptă unul cu celălalt. Omenirea a decis să ia lucrurile în mâinile lor și a declarat un război înșiși, cu scopul de a pune capăt haosului provocat de războiul lui Titans. Armatele umane sunt conduse de eroi - care, la rândul lor, sunt controlați de către jucători.

Mecanici

Jucătorii își încep experiența în joc prin crearea propriului personaj și selectarea sexului și a aspectului său. Există cinci clase de caractere de a alege - Warrior, Mage, Voodoo Elementalist și Assassin - toate diversificate în ceea ce privește abilitățile de luptă și armament. Eliberarea lui Titan Siege de la PC / Windows oferă o structură de localizare a lumii deschise; totuși jucătorii își încep aventura pe un mic patch de pământ - pe măsură ce povestea progresează, jucătorii ajung să exploreze mai multe locații. În conformitate cu convenția jocului, mecanicii se bazează pe explorarea, completarea quest-urilor atribuite de NPC-uri, lupta împotriva dușmanilor întâlniți (inclusiv sefi mari și puternici) și îmbunătățirea abilităților personajului controlat. În timpul jocului, eroul nostru câștigă puncte de experiență și ajunge la nivele consecutive, deblocând simultan abilități mai puternice și mai avansate. Potențialul de luptă principal al protagonistului poate fi mărit prin colectarea de articole, suluri și piese de armură. Pentru a călători mai repede, se poate obține o montură (în afară de cai, jocul include fete care zboară printre altele), dar există și o șansă de a obține un animal de companie, care ne poate ajuta în luptă împreună cu alți jucători prietenoși.

Extra

PEGI 16
Producator Gamesco
Distribuitor GamesCo
Moduri de joc Multiplayer
Limba Engleză
Teme RPG Fantasy MMORPG PvE PvP mythology

Trailer

Asemanatoare

Dragon’s Dogma Online


Dragon’s Dogma Online Box Art

PC PS4 PS3

Gen: RPG

Producator: Capcom

Data lansare: 31 Aug 2015

Hand of Fate 2


Hand of Fate 2 Box Art

PC Xbox One 7/10

Gen: RPG

Producator: Defiant Development

Data lansare: 07 Nov 2017

MU Legend


MU Legend Box Art

PC

Gen: RPG

Producator: Webzen Inc.

Data lansare: 07 Nov 2017

Revelation Online


Revelation Online Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: NetEase

Data lansare: 06 Mar 2017

Wolcen: Lords of Mayhem


Wolcen: Lords of Mayhem Box Art

PC 7/10

Gen: RPG

Producator: SolarFall Games

Data lansare: 24 Mar 2016

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Titan Siege